panelarrow

Szolgáltatásaink

Akkreditált vízvizsgálatok
A legolcsóbb akkreditált vízvizsgálatok Budapesten és Pest megyében 2 munkanapon belül! Közhasznú alapítványunk bakteriológiai, mikrobiológiai, kémiai, toxikológiai, legionella, és egyéb vízvizsgálatok elvégzését vállalja hálózati vízből és kútvízből egyaránt egész Magyarország területén. A vízminta vizsgálatokat akkreditált mintavételezést követően akkreditált laboratóriumban végezzük! Vizsgálataink eredményeit a Népegészségügyi Intézet (volt ÁNTSZ) elfogadja!

Vizsgálatainkról és árainkról részletes tájékoztatást ide kattintva olvashat.

Környezetvédelmi projektmenedzsment
Vállaljuk jelentős beruházások környezetvédelmi hatástanulmányának (előzetes vizsgálatának) elkészítését, tervezői és szakértői feladatainak ellátását. Az engedélyezéshez szükséges szakanyagok elkészítésén túl, segítséget nyújtunk a hatósági eljárások sikeres lefolytatásához (illetékes Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőségek és egyéb érintett szakhatóságok) egészen a jogerős engedélyek megszerzéséig.

Környezetvédelmi mérések
Akkreditált laboratóriumi partnereink közreműködésével a környezeti elemek vizsgálatának szinte teljes spektrumát lefedjük. Többek között környezeti és munkahelyi zaj-, és rezgésvédelmi méréseket, ivóvíz-minőség vizsgálatokat,  emissziós és imissziós levegőtisztaság-védelmi és munkahelyi légállapot vizsgálatokat, megvilágítás méréseket, talajvizsgálatokat stb. végzünk.

Környezetvédelmi tervfejezetek készítése
Alapítványunk vállalja építési engedélyezési tervdokumentációk, illetve telepengedély kérelmek kötelező mellékletét képező környezetvédelmi tervfejezet készítését rövid határidővel.

Munkavédelem, Kockázatbecslés, Telephely-engedélyezés
Elkészítjük a munkavédelmi törvény és a munkahelyek kémiai biztonságáról alkotott rendelet által előírt üzemi kockázatbecsléseket és az azokhoz kapcsolódó dokumentációkat intézmények, üzletek, üzemek számára. Vállaljuk biztonsági és egészségvédelmi tervek elkészítését, a telephely-engedélyezési eljáráshoz szükséges szakanyagok előkészítését, valamint az eljárás lebonyolítását. (Önkormányzati, Szakhatósági engedélyek – pl: Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőségek, ÁNTSZ, Tűzoltóság stb.- beszerzését).

A környezetvédelmi szakterületeken egyedi ajánlat kérésével kapcsolatosan keressen minket elérhetőségeink valamelyikén:

Hegyi Vilmos
70/637/7030
vizminta@gmail.com

HACCP minimumtanfolyamok szervezése

Közegészségügyi, élelmiszer-higiéniai, minőségbiztosítási és környezetvédelmi alapismeretek oktatása az élelmiszerforgalmazásban és a közétkeztetésben dolgozók számára rendkívül kedvező áron 9.700 Ft/ fő áron!
A tanfolyam díja általános forgalmi adó (ÁFA) mentes.

Tanfolyami jelentkezés: email: iroda@vnatura.hu, tel.: 20/556 7541