panelarrow

Akkreditált vízvizsgálatok

Vízmintavétel és vizsgálat   

A legolcsóbb akkreditált vízmintavétel Budapesten és Pest megyében egyedülálló gyorsasággal, 2 munkanapon belüli mintavétellel!

A vízminta vizsgálatok akkreditált mintavételezést követően akkreditált laboratóriumban készülnek! Vizsgálataink eredményeit a Népegészségügyi Intézet (volt ÁNTSZ) elfogadja!

Árlista:

Vizsgálataink:

Ellenőrző bakteriológiai vízvizsgálat:
14.800 Ft + ÁFA (3/4 paraméteres egyszerűsített mikrobiológiai vizsgálat)

Részletes bakteriológiai vízvizsgálat:
18.800 + ÁFA (5/6/7 paraméteres mikrobiológiai vizsgálat)

Általános vízkémiai vizsgálat:
18.800 Ft + ÁFA (kútvíz esetén ajánlott)

Legionella vízvizsgálat:
16.800 Ft + ÁFA

Kiegészítő vizsgálatok:

Arzén vízvizsgálat: 7.800 Ft + ÁFA

Ólomtartalom vízvizsgálat: 7.800 Ft + ÁFA

Higany vízvizsgálat: 7.800 Ft + ÁFA

Fenol index vízvizsgálat: 12.800 Ft + ÁFA

TPH-GC (olajszármazékok) vízvizsgálat:
22.800 Ft + ÁFA 

TPH + BTEX + PAH vízvizsgálat: 49.800 Ft + ÁFA

Egyéb felmerülő költségek:

Mintavételi díj: 2.200 Ft + ÁFA / vízmintavétel

Kiszállási díj Budapesten: 7.900 Ft + ÁFA

Kiszállási díj Pest megyében: 9.900 Ft + ÁFA

Kiszállási díj Pest megyén kívül:
egyedi árajánlat alapján

A megrendelő által behozott, nem akkreditált vizsgálatra szánt vízminta esetén a vizsgálati díjon felül fizetendő összeg: Mintakezelési díj: 2.800 Ft+ ÁFA (előzetes egyeztetés szükséges)

A megrendelést telefonon és emailben egyaránt leadhatja.

Elérhetőségeink:

+36 30 111 7241

vizminta@gmail.com

LEGIONELLA KOCKÁZATELEMZÉS ÉS AKKREDITÁLT VIZSGÁLAT

A 49/2015. (XI. 6.) EMMI rendelet  szerint minden érintett vállakozás / intézmény számára kötelező a legionella okozta fertőzési kockázatot felmérni egy szakértői módszertan szerint. Ezen jogszabály szerinti felmérés 2016-tól kötelező a közforgalmú létesítmények számára, hatálya kiterjed a kockázatot jelentő közegekre, létesítményekre, azok üzemeltetőire vagy tulajdonosaira.

A legionellózis olyan, különböző súlyosságú, esetenként halálos kimenetelű emberi megbetegedések összefoglaló neve, amelyet a Legionella nemzetségbe tartozó környezeti baktériumok okoznak. A 20 °C és 50 °C hőmérséklet-tartományban tárolt, vagy felhasznált vízben és az azzal érintkező légtérben kell megvizsgálni a baktérium előfordulását.

Elsősorban pezsgőfürdőkben, hűtőtornyokban, épületek hideg- és melegvízrendszereiben (kórházak, szállodák, irodaházak, oktatási és szociális intézmények), légkondicionáló berendezésekben, központi hűtőknél, szökőkutaknál és öntözőrendszerekben fordulhat elő.

A legionella kockázatelemzés elvégzéséhez Alapítványunk felkészült munkatársaival (közegészségügyi szakértő, környezetvédelmi szakmérnök, foglalkozás-egészségügyi orvos) szakértői munkát vállalunk.

Partner laboratóriumokkal már hosszú évek óta vizsgálunk akkreditáltan kémiai és bakterológiai, így Legionella-mintákat is vizekből, levegőből.

A vizsgálatok ára mintánként 12.900 Ft+ ÁFA, az ehhez kapcsolódó kockázat-elemzési dokumentáció 28.500 Ft+ ÁFA-tól rendelhető meg, a feladat komplexitása függvényében egyedi ajánlatot adunk leendő partnereinknek.  Több minta esetén egyedi árkedvezményt adunk.

Keressen bennünket legionella kockázatfelmérés, és egyéb foglalkozás-egészségügyi szakértői munka igénye esetén!

+36 70 637 7030

vizminta@gmail.com