panelarrow

Pályázati hírek

Tisztelt Látogatónk!

Honlapunkon megtalálja aktuális pályázataink letölthető dokumentumait, (pályázati kiírások, jelentkezési lapok stb.), illetve az egyes pályázatokkal kapcsolatos kuratóriumi döntéseket.
Amennyiben kérdése van, illetve további információkra lenne szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az „elérhetőség” menüpontban található űrlap segítségével.

Európai Uniós pályázatot nyertünk!

Örömmel értesítjük látogatóinkat, hogy Alapítványunk 2013-ban Európai Uniós pályázatot nyert „Lesencéktől a Balatonig” kisrégiós bringatanya és halászati kultúrpihenő címmel!

A 2012-ben megjelent a turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése érdekében kiírt pályázat keretében Balatonedericsen, a Római katolikus templom mellett, a jelenleg romos épületek helyén kívánunk létrehozni egy kerékpáros pihenőhelyet, egy a balatoni halászatot és élővilágot bemutató témaparkot és egy kis múzeumot. Ezen felül közel 14 km kerékpárutat is építeni illetve kijelölni tervezünk, az érintett önkormányzatok és szakhatóságok egyetértésével. Így a balatoni „bringakörútról” egy leágazással, Balatonederics-Nemesvita-Lesencetomaj-Lesenceistvánd-Uzsa vonalán egészen Uzsáig lehetne eljutni kerékpárral, s reményeink szerint évente több ezren meg is tennék ezt a kiváló túrát.

Közlemények, pályázatok

Alapítványunk csatlakozott a Civilek a pályán – szálljon be Ön is! című, az OTP Hungaro-Projekt Kft. által indított kezdeményezéshez, mely kapcsolatot teremt a társadalmi ügyek iránt elkötelezett partnerek, valamint a különböző – például környezetvédelemmel, esélyegyenlőséggel, egészségmegőrzéssel, kulturális programokkal kapcsolatos – szolgáltatásokat nyújtó civil szervezetek között. Az alábbi linken olvashatják részletes bemutatkozásunkat az OTP Hungaro-Projekt weboldalán.
https://www.otpbank.hu/otphungaroprojekt/hu/civilek-a-palyan

Üdvözlettel:
VIVA NATURA Biztonságos Környezetért Közhasznú Alapítvány