panelarrow

VIVA NATURA Közhasznú Alapítvány

1016 Bp. Derék u. 2. Tel: 06-1-412-0804

Fejléc kéz víz

Szolgáltatásaink

Vízminta vétel és vizsgálat   

A legolcsóbb akkreditált vízvizsgálat Budapesten és Pest megyében 3 munkanapon belül!

A vízminta vizsgálatokat akkreditált mintavételezést követően akkreditált laboratóriumban végezzük! Vizsgálataink eredményeit a Népegészségügyi Intézet (volt ÁNTSZ) elfogadja!

Árlista:

 • Bakteriológia: 12.800 Ft + ÁFA
 • Kémia: 15.800 Ft + ÁFA
 • Teljes vizsgálat(Bakteriológia +Kémia): 28.000 Ft + ÁFA
 • Kiszállás Budapesten: 5.000 Ft + ÁFA
 • Kiszállás Pest megyében: 7.500 Ft + ÁFA
 • Mintavételi díj: 2.000 Ft + ÁFA

Tehát a vizsgálat teljes vállalási ára kiszállással és mintavételi díjjal együtt:

Budapesten

 • Bakteriológia: 19.800 Ft + ÁFA
 • Kémia: 22.800 Ft + ÁFA
 • Teljes vizsgálat(Bakteriológia+Kémia): 35.000 Ft + ÁFA

Pest megyében

 • Bakteriológia: 22.300 Ft + ÁFA
 • Kémia: 25.300 Ft + ÁFA
 • Teljes vizsgálat(Bakteriológia+Kémia): 37.500 Ft + ÁFA

Mintavételi napok: hétfő és csütörtök, a megrendelés határideje: péntek és szerda 16.00-ig.

Vízminta megrendelés:  email: iroda@vnatura.hu, tel.:1/412 0804, mobil: 20/556 7541

 

Környezetvédelmi projektmenedzsment
Vállaljuk jelentős beruházások környezetvédelmi hatástanulmányának (előzetes vizsgálatának) elkészítését, tervezői és szakértői feladatainak ellátását. Az engedélyezéshez szükséges szakanyagok elkészítésén túl, segítséget nyújtunk a hatósági eljárások sikeres lefolytatásához (illetékes Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőségek és egyéb érintett szakhatóságok) egészen a jogerős engedélyek megszerzéséig.

Környezetvédelmi mérések
Akkreditált laboratóriumi partnereink közreműködésével a környezeti elemek vizsgálatának szinte teljes spektrumát lefedjük. Többek között környezeti és munkahelyi zaj-, és rezgésvédelmi méréseket, ivóvíz-minőség vizsgálatokat,  emissziós és imissziós levegőtisztaság-védelmi és munkahelyi légállapot vizsgálatokat, megvilágítás méréseket, talajvizsgálatokat stb. végzünk.

Környezetvédelmi tervfejezetek készítése
Alapítványunk vállalja építési engedélyezési tervdokumentációk, illetve telepengedély kérelmek kötelező mellékletét képező környezetvédelmi tervfejezet készítését rövid határidővel.

Munkavédelem, Kockázatbecslés, Telephely-engedélyezés
Elkészítjük a munkavédelmi törvény és a munkahelyek kémiai biztonságáról alkotott rendelet által előírt üzemi kockázatbecsléseket és az azokhoz kapcsolódó dokumentációkat intézmények, üzletek, üzemek számára. Vállaljuk biztonsági és egészségvédelmi tervek elkészítését, a telephely-engedélyezési eljáráshoz szükséges szakanyagok előkészítését, valamint az eljárás lebonyolítását. (Önkormányzati, Szakhatósági engedélyek – pl: Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőségek, ÁNTSZ, Tűzoltóság stb.- beszerzését).

A környezetvédelmi szakterületeken egyedi ajánlat kérésével kapcsolatosan keressen minket elérhetőségeink valamelyikén: Dr. Magóné Szőke Szilvia, email: szoke.szilvia@vnatura.hu, Tel.:1/412 0804, mobil: 20/540 9219

 

HACCP minimumtanfolyamok szervezése

Közegészségügyi, élelmiszer-higiéniai, minőségbiztosítási és környezetvédelmi alapismeretek oktatása az élelmiszerforgalmazásban és a közétkeztetésben dolgozók számára rendkívül kedvező áron 9.700 Ft/ fő áron!
A tanfolyam díja általános forgalmi adó (ÁFA) mentes.

Tanfolyami jelentkezés: email: iroda@vnatura.hu, tel.:1/412 0804, mobil: 20/556 7541